Heb jij last van beschadigd haar ? Bij Hairdesign Kampen werken we met Olaplex, de oplossing om jou haar weer te herstellen en te laten glanzen als nooit tevoren!

 

Wat doet Olaplex ?

Olaplex zorgt ervoor dat gebroken zwavelbruggen is ons haar weer hersteld worden. Het resultaat ?  Glanzend, sterk en het allerbelangrijkste gezond haar! Olaplex hersteld niet alleen maar beschermt ons haar ook tegen kleurvervaging.  Doordat Olaplex geen siliconen, phtalaten, oliën en polymeren bevat is dit product voor vrijwel iedereen te gebruiken.  

 

Wanneer gebruik je Olaplex ?

Heb jij onlangs je haar gekleurd, gepermanent of een te warme stylingstool gebruikt ? En is jou haar nu droog en breekt het sindsdien snel af? Dan zijn wellicht de zwavelbruggen in jou haar gebroken. Maar dit kan ook gebeuren door ons haar te lang bloot te laten stellen aan uv-straling en invloeden van bijv. chloor/zoutwater.

 

Je kunt Olaplex op meerdere manieren gebruiken.

1.  Door Olaplex door je kleurbehandeling te gebruiken. Hier voorkom je mee dat de verf je haar beschadigd tijdens de kleurbehandeling.

2. Als herstelbehandeling. Bijv. tussen 2 kleurbehandelingen door.

Deze behandelingen zal Hairdesign Kampen voor u uitvoeren. Om het behaalde resultaat niet kwijt te raken gebruikt u thuis Olaplex nr.3  Naast de thuisbehandeling olaplex nr.3 kunt u er voor kiezen om u haar te wassen met Olaplex nr.4 deze verzorgd het haar en beschermt uw kleur. Olaplex nr.5 is de conditioner deze verzorgd het haar zonder te verzwaren.

 

Prijzen:

Olaplex kleurtoevoeging  vanaf € 19.95
Olaplex herstelbehandeling vanaf € 29.95